Нека вашиот
бренд сјае!

Ние сме независна,
мулти - дисциплинарна креативна
агенција посветена на создавање на успешни брендови. Нашата задача е
да креираме силна и долготрајна врска
помеѓу брендовите на нашите клиенти
и нивната публика, користејќи
креативен пристап и интелигентен дизајн.

 

Побарајте извонредност

 

Услуги

 • Креативен консалтинг, маркетинг стратегии
 • Адвертајзинг, печатени медиуми
 • Корпоративен идентитет, лого
 • Дизајн на пакување
 • Веб страни, интернет маркетинг
 • Oрганизација на настани, фестивали

Што кажуваат за нас

 • „Омни Криеитив ни помогна да го издигнеме нашиот бренд на едно повисоко ниво. Тие се исклучително професионални и доверливи, а соработката со нив е едно навистина пријатно искуство, кое трае веќе 5 години. “
  Благоја Бајдевски,
  Сопственик, Екстра Меин
 • „Нашата соработка со Омни Криеитив во последните 3 години е вистинско задоволство. Тие се исклучително креативен и професионален тим, којшто искрено би го препорачал на секој кој што има потреба од ефективна креативна агенција.“
  Бојан Д.Т. Георгиевски,
  Маркетинг директор, ДИМА Шпедиција
 • „Тоа што ги издвојува Омни Криеитив од останатите агенции со кои сме работеле е способноста да испорачаат неверојатно добри решенија, за неверојатно кратко време.“
  Владимир Илиевски
  Управител, Innovaworks DOO.
 • „Водени од идејата за креирање на соодветна перцепција на нашиот бренд во „интернет светот“, добивме решение кое отиде чекор понапред – перцепцијата беше подигната на ниво на незаборавно искуство.“
  Теодор Алексов,
  Управител, Triple S Learning
 • „Омни Криеитив внесува вистинска свежина во материјалите кои ги изработуваме. Тие даваат една поинаква перспектива и успешно си ја исполнуваат својата улога.“
  Паце Талески,
  Управител, OXO Невладина организација